GODE DUFTER

Nå som det begynner å nærme seg sommer og vår er det ganske greit å oppdatere med litt friske nyheter i parfyme kolleksjonen! Hva er vel ikke bedre enn å lukte sommer og godt når det blomstrer ute? Tenke å vise dere mine tre favoritter akkuratt nå.Victoria Secret bodyspray vet jeg selges på blivakker.no. Så at de ikke hadde akkuratt denne inne nå, men de har andre favoritter der inne, og jeg lover at alle lukter himmelsk godt. Dessverre holder ikke lukten så veldig lenge føler jeg. Men har lagt merke til at om jeg sprayer den i håret, så lukter håret mitt godt helt til neste gang jeg dusjer! Den er veldig søt og noen ganger kan den minne meg litt om tyggis og bli for søt. Men er herlig å bruke den å lukte søtt.

Ralph Lauren parfyme fra big pony woman kolleksjonen nr 2. Denne lukter også veldig godt! Den ble brukt i hele vinter av meg, og den er abselutt en parfyme jeg har fått mange komplemanger for at jeg har luktet godt! Denne holder nesten en hel skoledag, så jeg bruker å ha med meg en av de små parfymeholderene fra sephora slik at jeg kan kjapt ta på meg litt mer. Jeg er veldig opptatt av å lukte godt, så slike små beholdere er helt genialt slik at man ikke trenger å ha med seg hele parfymeflasken. Nå er det foresten avslag på den hos blivakker.no HER.

De fleste har vel hørt om denne regner jeg med? Gutteparfymen one million er jo døds god på gutter, men denne må minst være like god på jenter. Det som er så bra med både lady million og one million er at begge holder veldig lenge! Denne trenger du kun å ha på om morgenen og den varer helt til du vasker klærne nesten haha.  Den er ikke så veldig søt som de to over er, men dette må være min favoritt. Så skal du kjøpe en ny parfyme bør du lukte på denne!

 

Hva slags parfyme bruker du?

Perfekt smil

Det er sant at et smil er det fineste du har å vise fram. Alle må vell synes det er koselig at andre smiler til dem, uansett om det er kjente eller noen du går forbi på gaten. Det skal ikke mye til for å få et fint smil. Rene, friske tenner og litt lipgloss så er det allerede gjort mye. Jeg er helt avhengi av den nye lipglossen jeg bestilte fra blivakker.no, og bruker den nesten hver dag. Den har jo sååå fin farge. Hvite tenner er jo også mye finere enn gule tenner, og det tar ikke mange dager før tennene er hvite om du bruker en god tannkrem. Jeg har iallefall funnet favoritt tannkremen fra Denivit.


Parfum qui sent bon


Ralph Lauren// Marc Jackobs

The Carrie Diaries

Ville bare kjapt komme med en anbefaling, de fleste har sikkert hørt om serien og filmene sex and the city. Vell i denne serien er det handler det om Carrie som ung. Du får innblikk av hvordan det var på midten av 80tallet. Handler om kjærlighet, drama, vennskap, mote og aaaaalt det der. Passer veldig bra til alle jenter, og anbefaler serien på det sterkeste. Og dessuten får man se på helt sinnsykt fine Austin Buttler <3 <3 <3

Flere som ser på The Carrie Diaries?

sminkemappa mi

Hei alle. Tenke å vise dere litt om hva som er i sminkemappa mi. Har en som jeg har vanlige faste tingene i, og en sminkemappe for aaalt det andre jeg har. Jeg er den som hater at sminken ligger løst og har derfor veldig mange sminkemapper. TIl jul fikk jeg denne søte sminke mappen av søsteren min. Den er såpass stor at jeg får plass til alle kostene mine, men samtidlig er den litt for stor til å bare ha med seg i skoleveska. Har en annen sminkemappe for skolen, og kan sikkert vise den senere.

Sminkemappa er kjøpt i københavn, så vet dessverre ikke om den fåes kjøpt i Norge.


vippetang//h&m  mini parfymeflaske//sephora  eyeliner// giordani gold  øyenbrynspenn//h&m  hårbørste//tangleteezer  mascara// giordani gold  lipstick// nyx   parfyme//ralph lauren  Mascara//maxfactor  Pudder/mac  sminkekost//cubus

Jeg er avhengi av å ha noe på leppene mine. Carmexen ligger fast i jakkelomma, og jeg bruker den omtrent hele tiden.  Lipglossen er fra h&m og er dødsfin over den rosa leppestiften. Har dessverre ingen aning på hvor den rosa leppestiften kommer fra, ikke et eneste merke står på den heller.. Den rosa lipglossen i midten fikk jeg i julegave, og den er såå fin. Veldig tykk å smøre ut, men er så fint å ha litt farge på leppene.


Heii! Jeg er en 16 år gammel jente med navn Sandra. Bor i Trondheim, men er ofte på en øy som heter Hitra, hvor mamma og søskene mine bor. Her får dere lese om min hverdag, og hva jeg holder på med.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: lindp_blogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits