NY BLOGG

Vell da har jeg fått ny blogg. Har jobbet med den i hele natt, og nå mangler jeg egentlig bare en ordentlig header. Dette blir bra! Synes navnet, designet, og alt egentlig var mye bedre. Så om dere vil følge med meg så dra til SANDRALINDP.BLOGG.NO

Just a rainy dag

Oppegående

Til tross for at jeg er syk har jeg veeeldig mye energi. Jeg fikk helt plutselig masse inspirasjon, og begynte å planlegge alt fra ønskeliste, hvordan rommet mitt skal se ut og reiser. Dessuten telte jeg over hvor mange skoledager det er igjen av året, og det er kun 40!! Herregud snart er sommeren her, og jeg gleder meg såå masse. Har foresten bestemt meg helt at jeg blir boende hos pappa til neste år, og begynner på skolen rett ved han. Tok dette valget fordi jeg og mamma går dessverre ikke så godt i lag, og jeg har flere venner i Trondheim. Skal jeg nå mine mål  og drømmer funker det ikke så veldig å bo på den lille øya her. Missforstå meg rett, jeg elsker å være her. Men det strekker seg ikke nok til. Sååå vet dere det, haha. 
Hva er deres planer for neste skoleår? 

Sengeliggende

La merke til at formen var litt dårlig da jeg satt meg på skolebussen klokken syv i dag tidlig. Tenke det var alt for lite søvn og ingen frokost som var grunnen, men i mattetimen fikk jeg feber og hele pakka, så nå ligger jeg i senga, ganske så syk. Ble dessverre ingen Trondheimstur eller bursdag hos bestevenninnen min. Utrolig kjipt å starte påska slik, vertfall når man er helt alene hjemme og ingen til å passe på meg mens jeg er syk, haha.  Heldigvis kommer familien hjem i morgen, og da satser jeg på at formen er bedre. Håper alle får en fin påskeferie, og nyyyter den godt! 


(For dere som ikke skjønner, så er ikke bildet tatt i dag. Jeg ligger med rød nese, vått hår og er skikkelig blek haha)

 

working girl

Ååå jeg er så glad, ser virkelig lyst ut for jobben på cafèn ved meg. Skal i møte i morgen, så da får vi se! Ellers har jeg hatt verdens kjedeligste dag. Jeg kom ikke hjem før i 17 tiden, og da sov jeg en times tid, før jeg har gjort lekser fram til nå...I morgen skal jeg heldigvis sove til kjæresten, så det blir kos. Har også forandret mye på rommet, så om noen er interessert i rom video, så er det bare å skrike ut! Er gøy med litt variasjon på bloggen også, haha.  Har planlagt hele sommeren, så tenkte at jeg snart skal legge ut innlegg om hva jeg skal, høres det bra ut? 

.
RED RIDING HOOD

Været forandrer seg hele tiden. Ene øyeblikket er det sol og vindstilt, neste er det full storm og vi må skynde oss hjem før broene blir stengt. Haha sånn er det å bo på Hitra, værgudene bestemmer seg aldri. Derfor er det ganske greit å tulle seg inn i et skjerf fordi det er lett å ta av når det blir varmt, og godt når det blåser litt. Så i dag har jeg sett ut som rødhette, hehe neida. Nå har jeg akkurat gjort ferdig et tonn med lekser, selv om vi ikke har noe spesielt i uka her. Men uka etter påskeferien er det full kjør med tentamener og eksamener... gruer meg masse, spesielt til 1T tentamen.. La oss alle be om at jeg står i matte. 


MARS

Hvordan skal jeg oppsummere denne måneden? Det har vært veldig fint vær, det har vært salg på is i mange uker, jeg har vært i Trondheim, jeg har vært i Tønsberg, det har vært mange bursdager, jeg har klippet håre mitt 8cm, jeg har fått dårlige karakterer (buhu), jeg har søkt etter jobber, og eg har trenet mer. Vell Mars har vært veldig bra for å si det sånn. Nå håper jeg bare April blir enda bedre <33
Musical

Startet dagen klokken halv 8 (yess er A menneske om dere ikke vet det) og klokken ti var jeg og Benjamin klare for å begynne å hjelpe til med musicalen som skulle ha premiere. Vgs har satt opp musicalen "chicago" og guuud jeg er så sliten nå. Vi har bare jobbet med lyd, og satt for det meste bak scenen, men på kvelden møtte jeg mamma slik at vi fikk se showet sammen. Det var fantastisk gjenomført, og det er jo så gøy når folk er faktisk flinke i det de gjør! Nå har vi kjøpt inn godis, og skal sette på en film, og ha skikkelig kjærestekos før det blir opp i morgen for siste det showet. 

 

Gull

Helg

Elsker fredager fordi jeg slutter 11. I dag tok jeg en lunch med mamma hos pikene, etter det kjørte hun meg til kjæresten en tur. Nå ligger jeg stappmett på taco i senga, med musikk og norskboka...  Veldig lite sosialt for å si det sånn. Ellers så kan jeg fortelle dere at jeg har bestilt flybiletter til Tønsberg neste helg, og det blir såå koselig. Skal reise nedover med Yvonn og Annette for å feire bursdagen til Benedicte. Blir perfectoo!

 

Hva skal dere i helga?

Hvor ble det av meg

Hvor ble det av meg? Hmm la meg si det slik: syk, halsbetennelse, hjernerystelse, bytur, kjærestekos, skole,  skole og mer skole. Ikke noe mer spesielt enn det.  Hjernerystelsen ja.., haha. Jo jeg fikk en ball i hodet og endte opp å ligge i sengen med hodepine og spybøtte ved siden av meg. Ikke spesielt gøy. Noe annet gøy som har skjedd er at jeg skal til Tønsberg neste helg, OG jeg og venninden min bestilte tur til Italia sammen. Åhh blir så koselig å bare dra med en venn, istedefor familiemas. Hva skal dere i sommer? 

Grønt er skjønt

Ingenting er mer deiligere og motvierende å se at dagene blir bare lysere og varmere. I tillegg er det jo så mye lettere å stå opp når det er lyst, istedefor kaldt og mørkt. Gleder meg sånn til lukten av grillmat, lange sene sommerkvelder, fjellturer, bading, og ikke minst sole seg, ahh. Er ikke lenge før sommeren er her, og siden vi har hatt en SINNSYKT mild vinter med null snø og bare plussgrader, satser vi på at sommeren blir knall varm, med mye sol! <3 I dag er det jo tirsdag, som vil si at de mest slitsomme dagene er over for min del, så i kveld er planen å prøve og bake gulrotkake. Mamma har nemlig fått for seg at vi skal ha fisk hver dag i løpet av uka, og da må så klart litt søtt inn i bildet også.

 Flere som gleder seg til sommer?

Februar

Ingen tvil om at måneden her har gått fort. 2014 blir bare bedre og bedre. 
Laurdag

Har dere hatt en fin helg så langt? Jeg er helt utslitt, enda jeg har sovet utrolig mye i dag, og i går. Har sovet over til kjæresten min og sett  på lillebror sin fotballcup i dag, og nå ligger jeg utslitt i sengen med mett mage av alt for mye taco.  Ved siden av meg ligger Aslan med en ekstrem fisemage, så skal kaste han ut av rommet med engang jeg er ferdig med å oppdatere dere. I morgen har jeg planer om å stå opp tidlig og jogge/gå rundt øya som tar ca 2 timer, før jeg skal på kino med småsøskene mine. Blir en rolig, koselig søndag. For å ikke glemme så skal jeg også forberede meg til tysk muntlig eksamen som er på onsdag... hjelp. 

 26.02.2014

Oiii, bloggen har gått litt i glemmeboksen, unnskyld for det. I helga var jeg i Trondheim og nøt de siste dagene med vinterferie. I natt sov jeg hos Benjamin, noe som var veldig kjekt, med tanke på at det har fått alt for lenge siden sist. Nå merker jeg godt at vi er tilbake til hverdagen, er dødstrøtt om morgenen, og vi har allerede fått mange prøver og innleveringer... wihuu. Men så er det bare 2 dager til helg, så stay strong. I morgen har jeg matteprøve, og jeg skjønner ingenting av det vi holder på med, så derfor skal jeg og celbel lage muffins som trøst. 

 

Åre <3

Ååå jeg koser meg sånn, dere aner ikke. Først sykt deilig hotellfrokost, så 6 timer ski, så spa, og så en sykt god middag. Dette er akkuratt sånn vinterferien skal være. Selv om det er litt kjipt av vi ikke er i Sveits eller Frankrike og er i alpene som vi bruker. Men til neste år blir det. Fikk også tidenes sjokknyhet i dag. Vi skal selge huset i Trondheim og bygge et stort nytt hus her på Hitra. Det vil si at mamma og pappa flytter sammen igjen. Jeg som hadde tenkt til å flytte tilbake til huset i Trondheim ble litt bekymret, men heldigvis blir det sånn at de kjøper leilighet til meg, slik at jeg kan få gå skole i trheim. Wææ blir spennende, værtfall siden huset mest sannsynlig er ferdig til jul.

Sååånn går dagene her, håper alle koser seg uansett om dere har ferie eller ikke! <3

Gårsdagens

I går sa jeg farvell til Benjamin som skulle ta båten til Kristiansund. I byen møtte jeg Alise, er ikke ofte jeg får møte henne, men når jeg gjør er det alltid like koselig. Etter å ha vandret rundt i byen og sett på klær bestemte vi oss for å bowle. Jeg sverger på at jeg ikke har bowlet på mange flere år, og det var skikkelig gøy. På kvelden møtte jeg Tina og Veronika. Vi satte på videokameraet og filmet HELE kvelden uten at vi tenkte over det, må si at det var skikkelig gøy å se igjennom etterpå, for man gjør så utrlolig mye rart uten å tenke over det. Skal se om jeg får klippet det sammen til en video. Er bland annet en video der jeg taper i flappybird og kaster et glass vann over veronika, haha. Nå går turen til Åre der jeg skal være til Torsdag.  Vi snakkes <3

Gjett hvem som vant da? heheh

<3<3

1. Meg i dag 2. Gårsdagens kos med kjære?? 3. Valentinsdagen i går 4. Valentinsdagen i fjor

Tips til valentins gave

God kveld alle sammen <3 I morgen er jo den kjente valentinsdagen. Jeg er så heldig at jeg skal feire den sammen med kjæresten min 2 året på rad. Dessverre ble det forandring i planene, bestemoren til Benjamin fikk drypp og ble sendt til sykehuset. Så i morgen skal vi heller dra inn til Trondheim og besøke henne. Kanskje det blir kino på kvelden, vi får se. Foresten er det noen som vil at meg og Benjamin skal lage videobloogg? Haha kommenter hva dere har lyst på!

Selv om det egentlig er gutten som skal stå for sjokolade og roser, så betyr det ikke at jenter kan gjøre noe koselig også! Jeg har sittet i kveld med dette, og ser det ikke søtt ut? Det er veldig enkelt, og det vanskeligste er egentlig å komme på 52 minner, haha. Krysser fingrer og tær for at Benjamin ikke leser dette idag. Kos dere i morgen uansett singel eller ikke! <3

Onsdag

Alle oppgaver er levert inn, alle presentasjoner er ferdig gjort, og i dag tok jeg min siste store prøve før vinterferien. Endelig ferdig med alt sammen... tenkte jeg. Lykken var kort, og i siste timen i dag fikk vi vite at vi skal ha prøve muntlig i TYSK, med sensor fra TYSKLAND som ikke forstår et ord norsk.  Hallelujah, blir i allefall en trivelig vinterferie med pugging.  Hmm kanskje jeg heller skal lage skoleblogg, neida. Bare aldri velg studiespesialisering om du ikke takler så mye skolearbeid, jeg angrer i allefall.

Dette er meg i daag, vi snakkes <3Tgif

Dagen i dag startet skikkelig dårlig. Rakk ikke å sminke meg, klarte ingen oppgaver på matteprøven, og bussen hjem var skikkelig forsinket. Meeen dagen snudde seg da jeg skjekket postkassen. Der var det hentelappe fra postkontoret som vil si at pakken min fra VS har kommet. Det gikk bare 10 dager fra jeg bestilte til den kom! Kan heller lage et eget innlegg om hva jeg har bestilt, og om noen har spørsmål om frakt, toll, priser eller noe sånn, så er det bare å spørre i innlegget her!


selfiiie haha

 

Travelt

Har matteprøve på fredag, og er sinnsykt nærme å styrke i faget. Derfor har jeg jobbet værtfall en time hver dag, og jeg er ikke halveis i kapittelet enda... Sånn går det når man ikke klarer å følge med i timene. Ting hjemme går ikke så veldig bra det heller, så er ganske sliten for å si det mildt. Går rundt og venter egentlig bare på at kjæresten min skal komme hjem, slik at jeg får kommet meg litt bort å få tankene på andre ting. Håper i allefall dere har det liiitt bedre enn meg <3

Bursdag

I dag har lillebroren min bursdag, så i kveld blir det en liten feiring med familien. Alltid like kos når familien for en gangs skyld er samlet. Jeg har i allefall styret og baket, det er jo såå gøy. Dessverre går mye av røra i magen min, istedefor å ovnen, haha. I tillegg er det jo 1. Februar, som vil si ny måned! Januar har vært så gøy, og tenkte jeg kunne legge ut et januar innlegg med diverse bilder og hva jeg har har gjort. I februar er det jo vinterferie og da blir det både en tur til åre, og kanskje en tur til Bergen for å besøke bestevenninden min Tale. Har ikke sett henne siden sommerferien, og det er ALT for lenge siden.


 To neglelakker som ble med meg hjem i går! Den rosa er dødsfin.

Hva er planene deres for i kveld?

TILBAKE

haha dette tok ikke så lang tid før jeg var tilbake.Kamereaet er enda ikke fikset, men har en ny linse som gjør ting veldig mye lettere. Det blir ikke så veldig mye oppdateringer, med tanke på at kameraet forsatt ikke funker, og jeg må gjøre masse for å bare laste opp noen bilder. Mobilblogging er ikke noe jeg foretrekker. I melllomtiden mens jeg har vært borte, har jeg fått lagret noen innlegg i utkast. Hovedgrunnen til at jeg blogger i det heletatt er jo for at jeg skal ta vare på minner, og ha noe å se tilbake på. 

 

Pause

Jeg suger å blogge, og jeg vil ikke blogge om jeg ikke er fornøyd med innlegget. Kvalitet har mye å si for meg, og når jeg først skal gjøre noe, vil jeg gjøre det ordentlig. I går var det kvt ball, hadde det veldig koselig, men venninden min klarte å søle brus på kameraet mitt, og nå funker det ikke lengre. Utrolig kjipt og ikke minst veldig kjedelig at det blir ødelagt når jeg er veldig glad i å ta bilder. Vet ikke om jeg får kjøpt et nytt, men det blir i allefall ikke i nærmeste framtid. Derfor skjønner dere vel at jeg kommer til å være borte fra bloggen en stund. Men jeg kan love at jeg kommer tilbake om ikke så alt for lenge når alt utstyr er fikset. Tusentakk til alle dere som klikker innom, betyr masse <3
Rommet mitt
Summer 2013
løøørdag

Tilbringte natten hos kjæresten i natt, og det er alltid like koselig å være hos han. Er ikke lenge til jeg skal ta bussen hjem og passe på småsøskene mine. Så det blir en veeeldig rolig lørdag, tror til og med jeg skal gjøre lekser, haha.  Jeg må holde nyttårsforsettet mitt med å bestå i alle fag, og når jeg har fått 3(!!!) varselbrev om at jeg holder på stryke i fag så er det kanskje bare lurt at jeg setter i gang. Omtrent alle fagene er jo avsluttende i tillegg.  Håper dere får en bedre lørdag enn meg da!


truuuutemunn

Helgen

Har vært så sinnsykt travel i det siste, at jeg allerede føler jeg trenger helg. Bare 3 dager igjen..  Regner med at det er flere enn meg som har en heeelt ødelagt døgnrytme? Får heldigvis sovnet tidlig i dag, med tanke på at jeg tok bussen til skolen klokken kvart over 6. Er litt usikker enda om jeg skal tilbringe helgen i Trondheim, eller dra til kjæresten min, men vi får se. Her er i allefall noen bilder fra helgen som var.
Rolig kveld

Guuud så sliten jeg er. Sovnet ikke før 6 om morgenen, og våknet klokken 11 av en masete liten valp som ville ha tur. Har brukt hele dagen på å se sesong 2 av the carrie diaries. Senere kom tina, og vi kjøpte frukt og smeltet sjokolade, åh vekker sommerminner<3 nå er jeg hos Yvonn, og skal sove her i natt.

Skjønneste, men mest irriterende lille Aslan gullet

Vi snakkes i 2014

Hei alle!  Som dere kanskje kan se, er alle innleggene på bloggen her blitt helt slettet. Rett og slett fordi jeg har null sevltilit, og det frister ikke litt å ta frem kameraet og ta bilder.. Siden 2013 har vært et helt rævva år, og det er så mye vondt i året her, at det er lite jeg vil se tilbake til. Derfor ser jeg det som en fin mulighet til å starte helt på nytt med blanke ark. Nå drar jeg uansett til Gran Canaria og skal være der i hele jula. Så vi snakkes uansett ikke før 1. januar.  Stay tuned <3

 


Heii! Jeg er en 16 år gammel jente med navn Sandra. Bor i Trondheim, men er ofte på en øy som heter Hitra, hvor mamma og søskene mine bor. Her får dere lese om min hverdag, og hva jeg holder på med.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: lindp_blogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits