Innkjøp fra Tønsberg

Har fått så mye bloggmotivasjon at bloggen kommer til å bli oppdatert mye fremover, og små endringer vil også komme! wii gleder meg allerede haha. Uka her har gått sinnssykt fort, tenk at det allerede er fredag i morgen? I helga skal jeg bare være til kjæresten, og dra på en musikal som vgs har satt opp. Ellers har jeg ikke så veeeldig mange andre planer.  Tenkte jeg forresten kunne vise innkjøpene fra Tønsberg. Har ikke klærne jeg kjøpte til kjæresten fordi jeg ga de til han med engang jeg kom hjem. 
Toms fra Bogart 600,-

Shorts fra New Yorker 129,-


Genser fra h&m 100,-Genser fra New Yorker 129.-

Hva synes dere?

27.02.2014

Nevnte for mamma i vinterferien at jeg syntes mariusgenserene var så fine, og faktisk i går kveld var hun ferdig med å strikke en til meg. Synes de er så fine å bruke om man skal på hytta, på ski, turer osv. De er jo også veldig varme og synes ikke de klør så veldig. Denne kommer i allefall til å bli brukt mye. Valgte å ha den i hvit og grå istedefor den blå og rød.
vinterjakka mi

Tenkte å fortelle dere om vinterjakka jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Jeg har lenge hatt den slitte kåpa mi, men var helt på sin plass å kjøpe en ny en. Hadde egentlig lenge tenkt på å kjøpe svea jakke fordi de er så fine, men siden omtrent alle jenter i Trondeim har den, valgte jeg heller å kjøpe woolrich. Den er veldig enkel og varm. Ja, det er ekte pels, og ja det er mitt valg om hva jeg vil ha på meg.  jeg har modellen artic parka DF navy i xs. Kjøpte den på retro her i Trondeim til 5999,-  men den kan også kjøpes på miinto HER


Glansbilde av meg og doggen

Hva synes dere om jakka?Heii! Jeg er en 16 år gammel jente med navn Sandra. Bor i Trondheim, men er ofte på en øy som heter Hitra, hvor mamma og søskene mine bor. Her får dere lese om min hverdag, og hva jeg holder på med.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: lindp_blogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits