Helga mi


Orker ikke å skrive så mye, så slenger bare et lite bildedryss <3

 

haha liiiitt mye rosa maling
Tønsberg

Heii! Nå er jeg, Annette og Yvonn i Tønsberg til Benedicte. Ååå firkløveren er samlet igjen<3 vi reiste nedover hit fordi Benedicte har bursdag, så i kveld blir det jubel i huset, haha. I da våknet vi tidlig og dro til farmanstredet som er kjøpesenteret som ligger her. Kjøpte meg toms, og noen gensere og shorts. Og selvfølgelig noe til Benjamin <3 nå skal vi rydde og spise før det kommer masse folk her, gleder meg til å bli kjent med nye folk!

//meg og benne//innkjøp fra i dag//klippet håret mitt i går...//meg forran flyet

Cafè Norden

Bilder fra da meg og mamma var i København. Helt klart den beste cafèn jeg har vært på så langt. Anbefaler på det sterkeste, i tillegg ligger den i Strøget (den store shopping gata), og prisene er ikke så ille med tanke på hvor mye mat du får. Test ut småkakene! 

 

 

Dyreparken

Gikk igjennom noen bilder fra dyreparken vi var i da vi var på gran canaria i jula. Egentlig var det en krokodillepark (jæævlig skummelt) og parken lå i fjellene som vil si at det var dødskald å gå rundt i shorts og topp. Så nei det var ikke verdt det, men det var gøy likevell da, haha.

 
03.01.2014

 

Egentlig småtrist å se tilbake på. Er alltid vandt til å være i syden i 2 uker eller mer, og kjenner godt at en uke var ALT for lite. Okei skal ikke være bortskjemt drittunge nå.


Spilte masse tennis, noe som er den eneste sporten jeg faktisk klarer å utføre.. haha.


en fin liten pusekatt jeg kom over da jeg skulle til stranda

En deilig start på 2014

Var veldig godt å vokne i går. Nytt år og nye muligheter. Har selv satt meg MANGE mål for 2014, som jeg er fult bestemt på å fullføre! Kan helt sikkert lage et eget innlegg om det. I går koser jeg meg siste dagen her på Gran Canaria, før jeg reiste hjem i natt. Håper alle får en fiiin start på det nye året, og er sikkert en god del som er trøtte på skolen i dag..Heii! Jeg er en 16 år gammel jente med navn Sandra. Bor i Trondheim, men er ofte på en øy som heter Hitra, hvor mamma og søskene mine bor. Her får dere lese om min hverdag, og hva jeg holder på med.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: lindp_blogg@hotmail.no

Design laget av Julie Viktoria
hits